Doorgaan naar hoofdinhoud

Fonds Kerk en Wereld

Voor projecten rond geloof en samenleving

Heeft u (of uw organisatie) een mooi idee om mensen te verbinden? Misschien komt uw initiatief dan in aanmerking voor subsidie van Kerk en Wereld, een fonds binnen de Protestantse Kerk.

Geloof en samenleving

Nieuwe Tender Kerk en Wereld: geef jouw project een boost! 

Loop jij (of jouw organisatie) al langer met een mooi projectidee rond? Voldoet dit project aan tenminste een van de onderstaande speerpunten van fonds Kerk en Wereld en is het christelijk geloof een factor in inhoud en/of uitvoering? Wie weet kan jij jouw project starten met financiële steun vanuit de nieuwe Tender van fonds Kerk en Wereld!

Wat biedt Kerk en Wereld?

Gedurende een periode van maximaal drie jaar ontvang je van ons maximaal € 50.000,- per jaar om het project te realiseren. In totaal willen we maximaal vier projecten op deze manier financieren. Lees hier meer

Procedure

Wil je de extra financiële steun aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang het uitgebreide invulformulier voor jouw project per ommegaande in je e-mailbox. Meedoen kan tot 1 december 2021.  Ben je op zoek naar reguliere subsidie? Scroll dan iets verder. 


Reguliere subsidie van Kerk en Wereld

Fonds Kerk en Wereld stimuleert activiteiten op het grensvlak van geloof en samenleving door (reguliere) subsidie te geven aan grote en kleine initiatieven rond drie thema’s:

  • Verbinden
  • Christelijk geloof actualiseren en praktiseren
  • Ontmoeting tussen levensbeschouwingen

Wil je weten of jouw initiatief ook in aanmerking komt voor subsidie?

Meer informatie over subsidie van Kerk en Wereld

Protestantse Kerk