Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Contact

U kunt met elke vraag bij ons terecht

Binnen 48 uur (op werkdagen) ontvangt u een bruikbaar antwoord. Bij vragen om informatie geven we die. Wilt u dat we met u meedenken, dan doen we dat. Bent u op zoek naar andere gemeenten met vergelijkbare vragen (en oplossingen!) dan brengen we u met hen in contact. Wilt u dat iemand u in uw gemeente begeleidt om een vraagstuk op te lossen, dan doen we u daarvoor een suggestie.

Bekijk ook de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden

Contact & bereikbaarheid

  • Maandag tot en met donderdag: van 09.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: van 09.00 – 16.00 uur m.u.v. LRP

Protestantse Kerk:
info@protestantsekerk.nl;
(030) 880 1880

Kerk in Actie:
info@kerkinactie.nl;
(030) 880 1456

Jong Protestant:
jongprotestant@protestantsekerk.nl;
(030) 880 1438 

LRP:
lrp-help@protestantsekerk.nl;
(030) 880 1777

Heeft u een klacht?
Dien deze in via het klachtenformulier

Pers
Journalisten kunnen hier meer informatie vinden

Gemeentebegeleiding op locatie

Er zijn vragen waarvoor u iemand nodig heeft die naar uw gemeente toekomt en u als kerkenraad of gemeente begeleidt om samen een oplossing te vinden.

De dienstenorganisatie biedt niet zelf (meer) deze ondersteuning aan, maar brengt u graag in contact met een deskundige begeleider. U kunt twee dingen doen:

Diaconale begeleiding door consulenten Kerk in Actie

Voor het werk van Kerk in Actie zijn consulenten beschikbaar die uw gemeente, diaconie of ZWO-commissie kunnen adviseren, bijvoorbeeld over het kiezen van een project voor uw gemeente of de vraag hoe u zending en diaconaat een centrale plaats kan geven in het gemeenteleven. >Meer weten: www.kerkinactie.nl/consulenten

Inzien van materiaal

Het inzien van materiaal is zowel op afspraak als door spontaan binnenlopen tijdens kantooruren mogelijk. Bezoeken op afspraak hebben als voordeel dat één van onze medewerkers tijd heeft vrij gemaakt om u te woord te staan en u te adviseren. Komt u zonder afspraak, meld u dan even bij de receptie. Voor afspraken kunt u bellen/mailen naar het hieronder genoemde telefoonnummer/mailadres. Materialen kunt u wel inzien, maar niet direct kopen of meenemen.

De dienstenorganisatie is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur met uitzondering van feestdagen.