Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Fondsen - vraag subsidie aan!

Vraag subsidie aan!

Commissie Lutherse Traditie | Kerk en Wereld | Missionaire subsidie | Solidariteitskas

Fondsen

Solidariteitskas
Heeft uw gemeente financiële steun nodig of juist geld om een vernieuwend plan uit te voeren? In beide gevallen kunt u subsidie aanvragen bij de Solidariteitskas.

Kerk en Wereld
Heeft u (of uw organisatie) een mooi idee om mensen te verbinden? Misschien komt uw initiatief dan in aanmerking voor subsidie van Kerk en Wereld, een fonds binnen de Protestantse Kerk dat activiteiten stimuleert op het grensvlak van geloof en samenleving.

Commissie Lutherse Traditie
Subsidie voor de ondersteuning van een zzp-er bij projectontwikkeling in het kader van het bewaren en inbrengen van de lutherse traditie in de Protestantse Kerk in Nederland. 

Missionaire subsidie
Op het gebied van Missionair Werk bestaat de mogelijkheid om kleine subsidies (van € 250,- tot maximaal € 2500,-) te ontvangen.

Stichting Steunfonds voor het Protestantisme in het Zuiden
Stichting Steunfonds werft geld voor het Protestantisme in het zuiden. Alle plaatselijke gemeenten die behoren tot de Protestantse Kerk Nederland in Noord-Brabant en Limburg kunnen ook een aanvraag indienen bij Stichting Steunfonds (naast de Solidariteitskas) om in aanmerking te komen voor een bijdrage. Voor meer informatie zie de website van deze stichting.

Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)