Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Panel

Bent u betrokken bij de Protestantse Kerk in Nederland, maar heeft u af en toe ook vraagtekens bij wat de landelijke kerk/dienstenorganisatie doet, zegt of verzint? Dan zijn we naar u op zoek!

In het Panel Protestantse Kerk kunt u uw mening geven over activiteiten, diensten en producten van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Dat kan gaan over uiteenlopende onderwerpen als de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie, de klantvriendelijkheid van de dienstenorganisatie of de Kerstcampagne van de Protestantse Kerk. U ontvangt 4 tot 5 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan één van de onderzoeken.

Met uw opmerkingen en ideeën kan de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk nog beter van dienst zijn. Dus meld u aan!

Mijn Panel Protestantse Kerk

Wie mee wil doen aan het Panel Protestantse Kerk, kan een Mijn Panel-account aanmaken. Na volledige inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met een wachtwoord en een link naar uw Mijn Panel-account. Dit wachtwoord is alleen nodig om in te loggen  in uw account, bijvoorbeeld om uw gegevens in te zien en te wijzigen, of om u uit te schrijven.

>Meer informatie en vragen: onderzoek@protestantsekerk.nl; (030) 880 1880