Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Protestantse Kerk in Nederland

Een wekelijkse nieuwsbrief voor iedereen die actief is in de gemeente, vol verhalen, materialen en activiteiten. Elke maandag om 15.00 uur in uw inbox.

 

 

 

Pionieren

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond pionieren in de Protestantse Kerk in Nederland? Geef u dan op voor de digitale nieuwsbrief Pionieren.

 

Kerk in Actie nieuwsbrief voor ambts- en taakdragers

Kerk in Actie verstuurt elke maand een nieuwsbrief voor diakenen en ZWO-leden.

 

Nieuwsbrief Missionair

De Nieuwsbrief Missionair informeert u regelmatig over missionaire initiatieven en ontwikkelingen rond nieuwe vormen van kerk-zijn.

 
 

 

ELS Nieuwsbrief

De ELS Nieuwsbrief wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid van de evangelisch-lutherse synode.

Alle kerkenraden en predikanten van de evangelisch-lutherse gemeenten en de protestantse (wijk)kerkenraden waartoe lutherse leden behoren, ontvangen automatisch de ELS Nieuwsbrief, evenals de leden/plaatsvervangend leden van de evangelisch-lutherse synode.

Meld u aan via els@protestantsekerk.nl

Jong Protestant

Jong Protestant stuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief met nieuws, inspiratieverhalen, events en trainingen over jeugdwerk in de Protestantse Kerk. 
Helemaal onderaan de website van Jong Protestant kunt u inschrijven voor de nieuwsbrief. Ga hier naar de website om in te schrijven.

 

Vacare

Vacare - platform voor meditatief leven - biedt inspiratie en praktische hulp aan meditatiegroepen en Vacare-groepen uit haar netwerk. Vacare onderhoudt het contact met deze groepen door middel van de Nieuwsbrief Vacare.

De Nieuwsbief Vacare biedt inspiratie over de landelijke Vacaredag, de trainingen en cursussen, nieuwe meditatie- en Vacaregroepen en nieuwe ontwikkelingen in de wereld van meditatie en meditatief leven.

Meld u aan via vacarenieuwsbrief@gmail.com