Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Huisstijl Protestantse Kerk

Huisstijlhandboek

Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste items en regels in het communicatiemateriaal van de Protestantse Kerk.

U kunt hier het huisstijlhandboek downloaden (pdf) en in het blok 'Downloads' vindt u de links naar het logo en de pay-off ('Vindplaats van geloof, hoop en liefde'). 

Let op: het logo in full colour kunt u zowel downloaden in het gangbare .png-format als in het .eps-format. De overige bestanden kunt u alleen downloaden als .eps. Dat is een bestand dat een goede afbeeldingskwaliteit garandeert, en dat veel gebruikt wordt door vormgevers en drukkers. Helaas kan het niet altijd op een Windows-computer worden geopend. 

Waarom een handboek?

De richtlijnen voor het gebruik van de communicatie-items is een belangrijk gereedschap om de herkenbaarheid en eenheid van de Protestantse Kerk te vergroten met als resultaat een 
uniforme uitstraling door een consistent doorgevoerde huisstijl. Dit handboek is een bundeling van afspraken over kleurgebruik, posities, typografie en het grid. U bent als gebruiker echter zelf verantwoordelijk voor toetsing en inhoudelijke, tekstuele invulling.

Het formele beheer en toezicht van de huisstijl ligt bij de afdeling Communicatie en Fondsenwerving (C&F) van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Voor eventuele vragen over toepassingen en uitwerkingen van de huisstijl kunt u contact opnemen de dienstenorganisatie.

Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Lees meer over

Het thema Communicatie