Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Training

Visitatie nieuwe stijl

Pijl naar links Alle trainingen

Per 1 mei 2018 zijn de taken van de visitatie veranderd in het kader van Kerk2025. De classispredikant bezoekt voortaan de gemeenten en de werkers in de kerk. De visitatie doet wat voorheen de buitengewone visitatie deed en houdt daarnaast toezicht op de ontmoetingen van gemeenten in ringverband.

Doel en opzet

De tweedaagse training voor Visitatoren is bedoeld voor (potentiële) visitatoren om hen toe te rusten in het uitvoeren van hun taak. De training is opgezet als blended training en bestaat uit diverse onderdelen: een e-learning die de noodzakelijke theorie aanreikt, gekoppeld aan twee bijeenkomsten die deze theorie oefent in de praktijk van de deelnemers en die specifiek traint in de benodigde vaardigheden.    

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk, 030-8801880 of een email sturen aan info@protestantsekerk.n

Docenten

Bert Bakker Bert Bakker

Aanmelden Dordrecht 5 november en 3 december 2020

 

Aanmelden Zwolle 2 november en 7 december 2020

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk, 030-8801880 of een email sturen aan info@protestantsekerk.nl.

Bekijk ook

Gerelateerde trainingen