Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Coronavirus

Kerk-zijn in tijden van corona

Ook de gemeenten van de Protestantse Kerk ervaren de gevolgen van de maatregelen die getroffen worden om het coronavirus in te dammen. De dienstenorganisatie doet er alles aan om u van actuele en accurate informatie te voorzien.

Richtlijnen

Het moderamen van de Protestantse Kerk adviseert gemeenten om tot 1 juni 2020 uitsluitend online kerkdiensten te verzorgen. Kom daarbij alleen samen met de mensen die noodzakelijkerwijs aanwezig moeten zijn. Houd anderhalve meter afstand. Lees meer

Vieringen op televisie

Komende zondagen verzorgt ds. René de Reuver meditaties vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Deze worden door de EO uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur. Bij de vieringen wordt materiaal gemaakt om thuis te vieren.

#NietAlleen

Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Zoekt u ook hulp, of wilt u hulp bieden? Bel dan naar 0800-1322 of ga naar nietalleen.nl.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen met antwoorden.

Mocht u vraag daar niet tussen staan, mail dan naar info@protestantsekerk.nl

Verdieping

Over het thema Coronavirus

Veelgestelde vragen

Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)