Veel gestelde vragen - Panel

Opeens ben ik mijn Panel-account kwijt...

Als uw e-mailadres oud of fout is, kunnen wij u niet meer benaderen: de Panel-omgeving is immers anoniem. Dat betekent dat we dan uw Panel-account moeten verwijderen. Overigens u kunt zelf uw emailadres updaten in uw eigen Panel-omgeving of via protestantsekerk@panel.mwm2.nl

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren uw privacy; uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw gegevens geven wij nooit door aan derden; we gebruiken ze ook niet voor eigen verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem.
>Zie Privacy Statement

Kan iedereen lid worden van het Panel Protestantse Kerk?

In principe kan iedereen met een e-mailadres zich inschrijven. Maar het panel is bedoeld voor leden van de Protestantse Kerk. De vragenlijsten zullen daar ook betrekking op hebben. Het heeft daarom weinig zin om u in te schrijven als u niet bij een gemeente van de Protestantse Kerk betrokken bent.

Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?

Als u zich inschrijft, wordt aan het einde van het inschrijfformulier gevraagd om zelf een wachtwoord op te geven. Met deze gegevens heeft u toegang tot uw profielpagina, waar u eventueel uw persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u doelgericht benaderen. Wij willen u namelijk niet lastig vallen met onderzoeken die niet voor u van belang zijn.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, u heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot het Internet en een eigen e-mailadres zodat we u per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

U krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar een inlogpagina waarmee u automatisch wordt toegelaten tot de enquête.

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen, kost het beantwoorden van de vragen zo’n 5 à 10 minuten.

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?

Als u meedoet aan het Panel Protestantse Kerk ontvangt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om een enquête in te vullen via Internet. Hoe vaak we u uitnodigen hangt onder meer af van uw profiel. We nodigen u namelijk alleen uit voor onderzoek dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of geen zin heeft om een enquête in te vullen, kunt u de uitnodiging gewoon negeren. U blijft dan gewoon lid van het Panel Protestantse Kerk.

Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd een relatie met de Protestantse Kerk en de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. U kunt dan onder meer denken aan tevredenheidsonderzoek, behoeftenonderzoek en lezersonderzoek.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om de dienstverlening aan gemeenten, vrijwilligers en beroepskrachten van de Protestantse Kerk te optimaliseren. De belangrijkste resultaten van de onderzoeken publiceren we op de deze website. 

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?

Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van uw internet-browser. Indien u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Via uw account Mijn Panel Protestantse Kerk kunt u laten weten dat u uw wachtwoord bent vergeten. Als u uw e-mailadres invult en op 'Wachtwoord vergeten' klikt, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met een link naar de pagina waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

U kunt uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op uw account Mijn Panel Protestantse Kerk.

Ik wil me uitschrijven uit het Panel Protestantse Kerk, wat moet ik doen?

U kunt zich uitschrijven via uw account Mijn Panel Protestantse Kerk. Na uitschrijving benaderen wij u niet meer voor onderzoeken.

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?

U kunt uw vraag stellen door ons een e-mail te sturen via protestantsekerk@panel.mwm2.nl. Binnen twee werkdagen ontvangt u een antwoord.