Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Over de Academie

Binnen de Protestantse Kerk in Nederland zijn tienduizenden mensen actief in het werk van de Kerk, zowel vrijwillig (ambtsdragers en taakdragers) als betaald (predikanten, kerkelijk werkers, kosters, kerkmusici etc.). Dat werk vindt plaats op veel terreinen, van pastoraat tot missionaire presentie, van diaconaat tot jeugdwerk, van bestuur tot beheer. De Academie is er om deze vrijwilligers en professionals te ondersteunen in hun werk en te helpen groeien in hun taak.

Welke trainingen biedt de dienstenorganisatie?

Het aanbod aan trainingen, workshops en opleidingen van de dienstenorganisatie kenmerkt zich door:

Relevantie: trainingen die aansluiten bij úw behoefte, die vorm geven aan de visie die geuit wordt in de nota ‘Kerk 2025’ en ontwikkelingen op het terrein van leren.

Onderscheidend aanbod: wat u bij ons vindt, vindt u niet bij anderen. Bijvoorbeeld: de verbinding van spiritualiteit en het werk in de kerk, gericht op het unieke werk binnen de Protestantse Kerk.

Kwalitatief hoogwaardige trainingen:
 sterke, passende trainingsmethodieken en ervaren trainers met inhoudelijke expertise en trainersvaardigheden. In de ontwikkeling van nieuw aanbod brengen wij experts van binnen en buiten de organisatie bij elkaar.

Tarieven

Na het ontvangen van een uitnodiging voor de training waar u aan deelneemt, ontvangt u van ons een digitale factuur. De factuur dient voor aanvang van de training betaald te worden. 

In de tarieven wordt een onderscheid gemaakt tussen individuele inschrijving voor een training en een training die een gemeente aanvraagt. In het eerste geval ontvangt de individuele deelnemer een factuur, in het tweede geval de betreffende gemeente.

Tarieven Gemeente    Individueel 
Aantal dagdelen    
1 € 150,- € 12,50
2 € 275,- € 22,50
3 € 350,- € 30,-
4 € 425,- € 35,-
5 € 475,- € 40,-

N.B.: Voor bepaalde trainingen (m.n. het aanbod voor professionals in de kerk) gelden andere (hogere) tarieven. Deze tarieven staan bij de betreffende trainingen vermeld.

Annuleringskosten

  • Bij deelnemerskosten van € 40,- of minder worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.
  • Bij ziekte wordt de mogelijkheid geboden om de training op een later moment in te halen. 
  • Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht als de deelnemer zich aantoonbaar door iemand anders laat vervangen.

Annuleringskosten bij deelnemerskosten van meer dan € 40,-

  • tot 1 maand voor aanvang 25%
  • 1 maand voor aanvang of minder 40%
  • 14 dagen voor aanvang of minder 50%
  • 7 dagen voor aanvang of minder 80%
Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)