Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Werk voor de kerk, dat is uitdagend werk! Bekijk onze vacatures

De Protestantse Kerk in Nederland is een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Maar ook een plek waar je boeiende uitdagingen vindt. De kerk is namelijk volop in beweging en dat biedt mooie kansen voor professionals in uiteenlopende vakgebieden.

Bij de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk ondersteunen 200 mensen met hart en ziel de kerk en iedereen die daarbinnen werkt. Daarnaast verrichten wij aansprekende activiteiten in binnen- en buitenland om christelijke gemeenschappen te helpen zichtbaar te zijn in hun omgeving.

Verschillende vakgebieden

Ben jij goed in je vak en verbreed je graag je eigen horizon? Dan kom je als geroepen! Wij zijn een organisatie waar je de kans krijgt om je vleugels uit te slaan en bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken voor de kerk kun je bij ons in verschillende vakgebieden. Wij komen heel graag in contact met financieel specialisten, communicatie experts en relatiemanagers.

Actuele vacatures

Op dit moment zijn wij voor de dienstenorganisatie op zoek naar:

- Programmaleider Vitale Roeping (28 uur) - bekijk vacature
- Telefonist (28 uur) - bekijk vacature
- Online medewerker Salesforce (28,8 uur) - bekijk vacature
- Medewerker Accounting (32-36 uur) - bekijk vacature
- Beleidsmedewerker CCBB/GCBB (28-30 uur) - bekijk vacature
- Applicatiebeheerder (32-36 uur) - bekijk vacature
- Financieel medewerker internationale projecten (36 uur) - bekijk vacature
- Functioneel beheerder (32-36 uur) - bekijk vacature
- Medewerker lichter kerk-zijn (21 uur) - bekijk vacature

Persoonlijk ontwikkelen

Maar ook binnen andere vakgebieden kunnen wij talent goed gebruiken. Behalve mooie loopbaanperspectieven vind je bij de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. In een omgeving waar verbondenheid en ambitie centraal staan. Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie als je denkt dat werk voor de kerk jou op het lijf geschreven is. Voor meer informatie kun je mailen naar vacatures@protestantsekerk.nl of bellen via 030-8801880. Wij ontmoeten jou graag!

Lees ook: