Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Veertigdagentijdkalender 2019: Een nieuw begin. Vraag de kalender nu gratis aan!

De jaarlijkse veertigdagentijdkalender van de Protestantse Kerk is in een nieuw jasje gestoken. Een dagelijkse Bijbeltekst en quote, recept, verhaal of gedicht brengen u steeds een stapje dichter bij Pasen, feest van een nieuw begin. Vraag de kalender nu gratis aan!

In de veertigdagentijd leven we toe naar Pasen, feest van een nieuw begin. Jezus’ liefde leert ons dat we steeds weer een nieuwe start kunnen maken en Zijn liefde mogen delen met anderen. De veertigdagentijdkalender 2019 daagt u uit tot bezinning in de 40 dagen op weg naar Pasen. ´Een nieuw begin´ is de rode draad door alle dagen. De kalender biedt tevens nieuwe vormen om invulling te geven aan de vastentijd, bijvoorbeeld door te vasten van snoep, sociale media of vlees.

U kunt een gratis exemplaar van de veertigdagentijdkalender 2019 aanvragen  via www.protestantsekerk.nl/40dagentijdkalender.

De kalender bestellen voor uw gemeente
Misschien wilt u als kerk uw gemeenteleden verrassen met een kalender. Vanaf twee en meer exemplaren kost de kalender 1 euro per stuk en is deze te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk. Vanaf half februari a.s. wordt de kalender naar u toegestuurd.

Vraag de kalender gratis aan

Vastenactie
Kerk in Actie start dit jaar een vastenactie om in de Veertigdagentijd extra aandacht te geven aan de naaste, dichtbij en wereldwijd. Doet u ook mee? Lees hier alles over de vastenactie.

Lees meer over

Het thema Veertigdagentijd & Pasen