Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Vakantieboekje Op reis met Petrus: Vraag nu gratis aan!

Of u nu op vakantie gaat of thuisblijft deze zomer, het vakantieboekje van Petrus biedt 28 dagen lang bijbelse inspiratie. U kunt het boekje met bijbelteksten, (gespreks)vragen en tips nu gratis aanvragen.

Op vakantie gaan is een prettig vooruitzicht! Tijd voor ontspanning, een boek lezen, een puzzel maken, spelletjes doen én een nieuwe omgeving verkennen. Een heerlijke tijd om er tussenuit te zijn. Even weg uit de vertrouwde omgeving, nieuwe wegen ontdekken.

In dit vakantieboekje vindt u voor iedere dag een bijbeltekst over geloof, hoop of liefde. Zo ontdekt u 28 dagen lang het goede verhaal dat de Bijbel ons wil vertellen. Daarnaast is er voor iedere dag een vraag om over na te denken of een oproep om zelf aan de slag te gaan.

U kunt een gratis exemplaar van het vakantieboekje Op reis met Petrus aanvragen via www.protestantsekerk.nl/vakantieboekje.

Het vakantieboekje bestellen voor uw gemeente

Misschien wilt u als kerk uw gemeenteleden verrassen met een vakantieboekje. Op reis met Petrus kost vanaf twee en meer exemplaren 0,50 eurocent per stuk en is te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk. Vanaf half juni a.s. wordt het boekje naar u toegestuurd.

Vraag het vakantieboekje gratis aanLees meer over

Het thema Petrus