Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Sirkelslag YOUNG - een feestje in de kerk!

Eindelijk was het zover: de real life editie van Sirkelslag YOUNG 2021! Door corona een paar maanden uitgesteld maar ondanks dat weer een hele geslaagde avond! Ruim 300 teams hebben meegestreden om de eerste prijs. Maar er kon maar 1 winnaar zijn: team Rotonde uit Pesse!

Veel lol

Al vanaf het eerste jaar doet Rotonde Pesse met super veel plezier mee. En dit jaar hebben ze Sirkelslag gewonnen! Dat werd gelijk gevierd met een feestje in de kerk. Door corona moesten een paar deelnemers zich afmelden maar de vier meiden speelden super actief en creatief. En het belangrijkste, ze hadden ontzettend veel lol. 

Armen veranderen in augurken

Het filmpje waarin ze onder andere zichzelf konden voorstellen, moest meerdere keren over. Uiteindelijk is het een filmpje zonder tekst geworden, want anders werd het een grote lach partij. Het puzzelen en rekenen ging bijzonder vlot en bij de actieve spellen speelde dee twee voetballers de boventoon. In plaats van sinaasappels hadden ze tennisballen en softballen, een goed alternatief. Al stuiterden ze soms wel alle kanten op. De mini-games met de sleutels en m&m’s gingen bijzonder goed, dat lukte in een keer. Het lastigste was het fluisterspel. Er zaten veel moeilijke woorden bij, waarvan de betekenis uitgelegd moest worden. Vooral de vreemde/verliefde zinnen die door gefluisterd moesten worden maakte hen weer aan het lachen. De negatieve zin "Knijp de armen niet uit" werd vervangen door "Knijp de augurken niet uit". Ze konden niet meer stoppen met lachen. Volgende jaar doen ze zeker weer mee! 

Benieuwd naar de rest van de uitslagen? Kijk hier!

Ontdekken hoe zo'n avond verloopt, zodat je misschien de volgende keer ook mee wilt doen? De livestream is nu hier terug te kijken.

Aftermovie

Kon je er deze editie niet bij zijn maar ben je wel benieuwd hoe het was? Bekijk hier de aftermovie!