Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Pinksteren met kliederkerk

Hoop. Het is een woord van maar vier letters. Maar wat het betekent is meer welkom dan ooit. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. In Jezus’ naam mogen we deze hoop verder delen. Vier dit feest van hoop mee met kliederkerk. 

Programma's

Deel het pinkstervuur en organiseer als kerk of in de wijk een kleinschalige kliederkerk. Met het programma coronaproof kliederkerk - Feest van hoop kan je als (klieder)kerk aan de slag met het pinksterverhaal. Met het programma kliederkerk thuis - Feest van hoop kan je in een kleine groep, bijvoorbeeld als gezin, aan de slag met Pinksteren.

Feest van Hoop

Kom in actie met en voor kinderen ver weg en dichtbij en doe mee aan de pinksteractie van Kerk in Actie. Op allerlei manieren kun je meedoen en hoop ontvangen en uitdelen!

Pinkstervuur

De Protestantse Kerk is partner van de digitale pinksterconferentie van Opwekking. Sluit je aan, bestel een Pinksterbox of ontsteek zelf lokaal een pinkstervuurtje en organiseer een mini-conferentie. 

Meer weten over kliederkerk?

Deze maand zijn er verschillende online kliederkerk proeverijen. Tijdens deze online bijeenkomst maak je kennis met kliederkerk. Nieuwsgierig? Meld je aan en ontvang een leuk kennismakingspakket.