Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Mondkapjes en anderhalve meter materiaal in Protestantse Kerk huisstijl

Via De Groot Drukkerij zijn mondkapjes en anderhalve meter materiaal in de huisstijl van de Protestantse Kerk te koop. Naast mondkapjes biedt De Groot ook vloerstickers, afzetlinten, hesjes etc. aan. 

Aanbod huisstijl Protestantse Kerk

Houd moed, heb lief

Daarnaast bieden de dominees Otto Grevink (Tilburg) en Anne-Meta Kobes (Heerenveen) hesjes en mondkapjes aan met de tekst ‘Houd moed, heb lief’.

Aanbod 'Houd moed, heb lief'

Geloof, hoop en liefde

Een idee van dominee Robert Stigter en ontwerp van Anouschka Vreugdenhil van Kerk Delfgauw: hoopvolle mondkapjes met sociale impact. Deze wasbare mondkapjes met daarop het teken van ‘geloof, hoop en liefde’ zijn gemaakt door het naaiatelier van sociale onderneming stichting Stunt (www.stichtingstunt.nl). 

De verkoper/distributeur van deze mondkapjes is KopieKoffie & Printplezier. Dat is een pionierende sociale onderneming als print- &koffiezaak die vanuit Gods liefde voor mensen impact wil maken in de wijk waar ze zijn gevestigd.

Lutherse mondkapjes

De diaconie van de evangelisch-lutherse gemeente Amsterdam-Haarlem maakt mondkapjes met een luthers tintje. De mondkapjes zijn verkrijgbaar met lutherrozen, zwaantjes en notenbalken. De mondkapjes zijn via email te bestellen: Info@diaconie.com met vermelding van naam en adres, en wat / hoeveel er wordt besteld. Dan worden ze toegestuurd. Kosten:  een vrijwilige gift van ongeveer € 5,-- per mondkapje + verzendkosten.