Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Zomer met kliederkerk

Bestel Kliederkerk Thuis ZOMER. Een nieuw doeboek voor jong en oud! Met elkaar ga je op creatieve ontdekkingsreis door het verhaal van Naäman. Het doeboek staat vol met leuke spelletjes, creatieve opdrachten en kliederige knutsels.

De zomer komt eraan. Vakantie, ijsjes eten en lekker zwemmen. In het zwembad, de zee of misschien wel in een rivier in de buurt. Naäman kreeg de opdracht om te baden in een rivier, maar daar had hij helemaal geen zin in! Benieuwd naar zijn verhaal? Ga mee op reis. Waarschuwing: je gaat wel vies worden! 

Bestel Kliederkerk Thuis ZOMER

Doen, maken, praten, lezen

In het doeboek kom je de volgende onderdelen tegen:

  • Doen: kom uit je luie stoel en ga aan de slag!
  • Maken: creativiteit voor jong en oud.
  • Praten: er zijn geen goede of foute antwoorden, maar vragen waarover iedereen wat te zeggen heeft.
  • Lezen: dit is hoe het verhaal in de Bijbel in Gewone Taal staat

Sommige opdrachten kun je alleen doen, maar voor de meeste vragen en opdrachten heb je elkaar nodig. Gebruik dit boekje eens voor een familiemoment, na het eten of op zondagmiddag. Of bijvoorbeeld tijdens een logeerpartij of vakantie. 

Verder kan je de opdrachten allemaal thuis doen. Deel jij dit boekje uit in jouw (klieder)kerk?

Rond het doeboek is een bijbehorend kliederkerk programma ontwikkeld voor kliederkerken. In dit programma wordt een link gelegd met de doop.

Bekijk een klein voorproefje

Meer kliederkerk?

Ben je benieuwd wat kliederkerk is? Wil je wel eens samen met andere gezinnen leuke activiteiten doen, samen een bijbelverhaal ontdekken en eten? Kijk dan op kliederkerk.nl en ontdek deze creatieve manier van kerk-zijn.