Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Doe mee met kliederkerk tijdens digitale Pinksterconferentie

Keek jij er ook zo naar uit om naar Opwekking te gaan? Of ben je benieuwd wat kliederkerk is? Dan is er goed nieuws want je kunt kliederkerk online volgen tijdens de digitale Pinksterconferentie 'Samen kerk, samen sterk'.

En dat niet alleen, je kunt zelfs thuis meedoen. Download minimaal een dag van tevoren het kliederkerk thuis programma over Pinksteren en bekijk even wat je nodig hebt om mee te doen. Dan kun je eventueel nog naar de winkel om een aantal dingen te kopen. Schakel dan op zondagmorgen om 11.30 uur de livestream in en voila!

Duiven, reuzenbellen en een vulkaan

We gaan samen het verhaal van Pinksteren ontdekken, zoals dat staat in Handelingen 2: 1-4. Je kunt kiezen uit verschillende dingen zoals het maken van een duif, reuzenbellen of een heuse vulkaanuitbarsting! En vergeet niet om alles in huis te halen voor het samen eten, want na het volgen van de livestream kun je samen thuis eten in Pinksterstijl.

Wordt jij ook onderdeel van deze toffe kliederkerk tijdens Opwekking? Download het kliederkerk thuisprogramma over Pinksteren hier! En kijk zondagmorgen 31 mei tussen 11.30 en 13.00 naar de livestream

Lees ook: