Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Nu online zo belangrijk is: Controleer de gegevens van uw gemeente in de kerkzoeker

De kerkzoeker op de website van de Protestantse Kerk wordt maandelijks door zo’n 2000 mensen geraadpleegd. Alle gemeenten, pioniersplekken en kliederkerken van de Protestantse Kerk staan er in. En ook is er een groot aantal Nederlandstalige kerken in het buitenland te vinden.

In de kerkzoeker staan natuurlijk de adresgegevens van een gemeente en een link naar de website. Maar gemeenten kunnen dit zelf aanvullen met een foto en de tijden van de kerkdienst(en). 

In deze tijden van corona is online zichtbaarheid nog belangrijker dan voorheen. Wilt u daarom eens controleren of de gegevens van uw gemeente, pioniersplek of kliederkerk kloppen? Ook het toevoegen van een afbeelding is mogelijk. Dat geeft de kerkzoeker ‘meer smoel’. 

Zoek uw gemeente op op https://www.protestantsekerk.nl/kerkzoeker/ en mail eventuele correcties en een foto naar kerkzoeker@protestantsekerk.nl 

Leuke feitjes: de Gereformeerde Kerk Wierden wordt het meest gezocht (en gevonden) via de kerkzoeker. Op de voet gevolgd door de Protestantse Gemeente Helvoirt-Haren en de Hervormde Gemeente Lutten. De meest gezochte Evangelisch-Lutherse gemeente is die uit Winschoten. In Leiden staat de meest gezochte Waalse Kerk.