Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Magazine Protestantse Kerk

Gratis magazine voor taak- en ambtsdragers

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk bundelt haar periodieken voor ambts- en taakdragers. Voortaan wordt het maandelijkse blad woord&weg afwisselend aangevuld met Jong Protestant, Diakonia of Kerk&Israël Onderweg.

Hiermee ontstaat één maandelijks tijdschrift met alle relevante informatie voor mensen met een functie in de Protestantse Kerk. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambts- en taakdragers.

Om dit periodiek bij verschijnen direct thuisbezorgd te krijgen, vragen wij u om uw gegevens achter te laten in het formulier onderaan deze pagina. Dit heeft als groot voordeel dat u altijd beschikt over een actueel blad dat maandelijks bij u thuis op de mat valt.

Afmelden pakketpost
Omdat iedere ambtsdrager zich voortaan gratis kan abonneren op het magazine van de Protestantse Kerk wordt pakketpost voor een gemeente overbodig. Meld hier de pakketpost van uw gemeente af.

Wijzigingen
Wilt u een adreswijziging doorgeven of uw abonnement opzeggen? Mail dan naar abonnementen@protestantsekerk.nl. 

Abonneren

Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Lees meer over

Het thema Magazine Protestantse Kerk