Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Workshops Actie Kerkbalans

Voor veel gemeenten is de uitvoering Kerkbalans ieder jaar weer een flinke uitdaging. Graag gaat de dienstenorganisatie samen met u deze uitdaging aan, door haar fondsenwervende kennis en capaciteit beschikbaar te stellen en actief mee te denken met de uitvoering van Actie Kerkbalans in uw gemeente.

Wat gaan we doen

In de workshop delen we met u hoe wij, als professionele fondsenwervers, tegen de uitvoering van Kerkbalans aankijken. Wat de kracht is en wat er goed gaat. En waar wij kansen zien om dingen te verbeteren en de inkomsten te verhogen. En die kansen zien wij! We leggen ook uit hoe het aanvullende aanbod in elkaar zit en hoe u daar gebruik van kunt maken. Er is volop gelegenheid hierover met ons en met elkaar in gesprek te gaan.  

Voor wie is het

Kerkrentmeesters en andere betrokkenen bij Kerkbalans die graag meer inkomsten uit Kerkbalans willen halen, en daarvoor nieuwe dingen willen proberen. 

Wat levert het op?

Aan het eind van de avond gaat u naar huis met inspiratie en een aantal concrete verbeterpunten voor de uitvoering van van Kerkbalans. Bovendien kunt u na het volgen van de workshop gebruik maken van het aanvullend aanbod van Kerkbalans+ (deelname aan deze workshop is vereist om hiervan gebruik te kunnen maken). 

Praktisch

De workshops starten om 18 uur met een maaltijd. De workshops beginnen rond 19 uur. Tegen 21.30 uur ronden we af. Per workshop kunnen ongeveer 12 mensen meedoen. Wij nodigen u uit om met 2 deelnemers per gemeente te komen. Deelname is gratis, wel even aanmelden. 

Graag ontvang ik voortaan ook:

Vul uw adresgegevens in als u een gratis abonnement op het magazine wilt: