Doorgaan naar hoofdinhoud

Online workshops kliederkerk

In februari gaan wij weer online workshops geven! Vier avonden staat een ander thema centraal. We gaan praktisch aan de slag met ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Ook denken we met elkaar na over hoe we in deze tijd met de thema’s aan de slag kunnen gaan. De workshops zijn zowel bedoeld voor kliederkerken die al een tijd bezig zijn als kliederkerken die net zijn gestart. Waar zou jij graag meer over willen weten? 

Kliederkerk voor alle leeftijden
In deze workshop gaan we aan de slag met de vraag: hoe betrek je mensen met verschillende leeftijden, talenten en interesses bij je kliederkerk? 

Wanneer? Maandag 1 februari
Tijdstip: 20.00 uur tot 21.00 uur

Het bouwen aan relaties
In deze workshop staat het bouwen aan relaties centraal: binnen je kliederkerkteam, je kliederkerk en in verbinding met andere kerkplekken. Ook kijken we hoe we de relaties binnen onze kliederkerk  in kaart kunnen brengen. 

Wanneer? Woensdag 3 februari
Tijdstip: 20.00 uur tot 21.00 uur

Geloof tijdens kliederkerk 
Hoe geef je geloof een plek binnen jullie kliederkerk? In deze workshop focussen we op de kernwaarde bijbel centraal. Hoe maak je de verbinding tussen het bijbelverhaal en het dagelijks leven van mensen?

Wanneer? Maandag 8 februari
Tijdstip: 20.00 uur tot 21.00 uur

Naar buiten gericht. Kliederkerk door de ogen van een bezoeker. 
Hoe ben je als kliederkerk laagdrempelig voor iedereen? Daar gaat deze workshop over. We gaan zelf aan de slag met toegankelijk taal- en beeldgebruik door het maken van een ontdekactiviteit. 

Wanneer? Dinsdag 9 februari
Tijdstip: 20.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

Protestantse Kerk