Doorgaan naar hoofdinhoud

Landelijke Diaconale Dag 2020: 'Samen leven doe je niet alleen'

Het thema van de 125e Landelijke Diaconale Dag is 'Samen leven doe je niet alleen'. U staat er als diaken, diaconie, zwo-commissie, kortom iedereen met een hart voor diaconaat, niet alleen voor. Samen gaan we als Kerk in Actie-familie voor geloven in delen, dichtbij en ver weg! 

Dit jaar komt de Landelijke Diaconale Dag dichter naar u toe! We trekken het land in: op 5 verschillende locaties in het land organiseert Kerk in Actie een dag van en voor diakenen en voor iedereen met een hart voor diaconaat: onderlinge ontmoeting staat centraal! Op iedere locaties kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. 

Het belooft een afwisselende en informatieve dag te worden met webinars, (online) workshops, muziek en samenkomst. Na afloop bent u weer op de hoogte van alle ontwikkelingen in diaconaat, in Nederland en wereldwijd.

Door middel van een livestream op een van de locaties is de hele dag ook online te volgen. Zo kan iedereen met een hart voor diaconaat er dus bij zijn!

Coronamaatregelen

Op iedere locatie nemen wij de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, strikt in acht. We willen de ontmoeting veilig en zonder gezondheidsrisico´s laten verlopen. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet, dus het blijft allemaal onder voorbehoud. 

Aanmelden

Wilt u er bij zijn op een van de locaties? De aanmelding start zo spoedig mogelijk. Houd de website in de gaten! 

Protestantse Kerk