Doorgaan naar hoofdinhoud

Landelijk missionair evenement Blik naar Buiten

Wat zijn de trends in Nederland en wat kunnen we daar als Protestantse kerk mee? Hoe ben je als kerk anno 2020 van betekenis? Waarom is Kliederkerk zo'n succes? Klopt het dat sommige pioniersplekken echt van levensbelang zijn voor hun bezoekers? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod op het landelijk event ‘Blik naar buiten’ in Utrecht op vrijdagmiddag 13 maart 2020. Na afloop bent u helemaal op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. 

Vier topsprekers starten de middag met korte aansprekende presentaties die u snel en to-the-point op de hoogte brengen van de actuele missionaire ontwikkelingen. Waarom is pionieren voor sommige bezoekers van levensbelang? Welke grote trends komen eraan in de komende 10 jaar en wat doen we daar als kerk mee? Hoe komt het dat Kliederkerk zo'n doorslaand succes is?

Aansluitend is er een gevarieerd keuze-aanbod in zo´n 15 verdiepende workshops waarin u met veel professionals uit de breedte van de Protestantse Kerk in gesprek kunt gaan en weer met een frisse blik naar buiten loopt. 

Het landelijke Missionair Evenement Blik naar Buiten wordt gehouden op vrijdagmiddag 13 maart 2020 in de Jacobikerk en de Social Impact Factory in Utrecht. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen via info@protestantsekerk.nl.

Meld u aan via onderstaande link. Een toegangskaart kost 19,50 euro per persoon. 

Aanmelden voor landelijk event 'Blik naar buiten'

Protestantse Kerk