Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Tagline Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Agenda

Filter agenda-items:
Een activiteit in uw kerk?
Dien een agenda-item in

Februari

01
feb

Pionierstraining

Pionieren is geweldig, maar kan soms ook eenzaam en weerbarstig zijn. De pionierstraining biedt praktische tips, visie, inspiratie en verbondenheid met anderen.

Pionierstraining (voor bestaande pioniersteams)

De tweedaagse training voor pioniersteams die  van start zijn gegaan.

  • Op 1 en 2 februari 2019 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.
  • Op 4 en 5 oktober 2019 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.

In Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg
09
feb

Trainingsdag van Stichting Gave 'Samen onderweg'

Zaterdag 9 februari organiseert stichting Gave een trainingsdag ‘Samen onderweg’. Een dag vol ontmoeting, relevante seminars en een informatiemarkt.

 Met vluchtelingen onderweg zijn, levert een boeiende en verrassende reis op. Het ene moment lach je om elkaars gestuntel als je elkaar niet begrijpt. Een volgende keer ben je samen verdrietig over de pijn die er is. Je bent samen onderweg en helpt de ander om zich meer thuis te voelen. Gave wil iedere christen die onderweg is met vluchtelingen helpen bij deze reis. Het programma is geschikt voor iedereen die contact heeft met vluchtelingen in het asielzoekerscentrum of een reguliere woning in de wijk (of daar interesse in heeft).

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

In Gelderland

Maart

16
mrt

Dag van de Communicatie

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de Dag van de Communicatie plaats. Een dag met workshops voor kerkbladredacteuren, webredacteuren, communicatiecommissies etc.

Kortom: voor iedereen die meer wil weten over communicatie, zodat die kennis ingezet kan worden voor de communicatie in de eigen gemeente.

In Dienstenorganisatie Protestantse Kerk, Jospeh Haydnlaan 2a

Mei

25
mei

Dag van het kerkblad

De Dag van het Kerkblad organiseert De Zalige Zalm speciaal voor kerk- en parochiebladredacties die werken met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN.

Deze feestelijke dag biedt volop de gelegenheid om met andere redacteuren ervaringen en bladen uit te wisselen, om daarna vol nieuwe ideeën met het eigen kerkblad of parochieblad verder aan de slag te gaan. 

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

In Koningskerk, Deventer
Een activiteit in uw kerk?
Dien een agenda-item in