Waar denkt u aan bij onvoorwaardelijke liefde?

Kerk in Actie denkt aan de liefde van een moeder voor haar kind. Een moeder zal haar kind altijd beschermen. Of ze nu in SyriŽ de verschrikkelijke burgeroorlog probeert te overleven, in een dorp in Oeganda voor een veilig thuis zorgt of in Nederland de eindjes aan elkaar knoopt.

Schrijfwedstrijd

Het Nederlands Dagblad is in deze veertigdagentijd ook bezig met onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn op zoek naar uw verhaal over liefde zonder voorwaarden. Schrijven is namelijk een manier van bezinnen, passend voor deze tijd. Door uw verhaal op papier te zetten kunt u meedoen met de schrijfwedstrijd  die georganiseerd wordt door het Nederlands Dagblad, Royal Jongbloed en Dag6.

Wilt u meedoen aan de schrijfwedstrijd? Mail dan naar: 40dagenschrijven@nd.nl. Door in te schrijven wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van de schrijfwedstrijd en ontvangt u tips en ondersteuning bij het schrijven. Verhalen die worden ingestuurd voor 31 maart worden door een jury gelezen en maken kans op een prijs. Meld je aan via deze link. 

Liefde voor ouders

Op welke manier kun u nog meer invulling geven aan de veertigdagentijd? De veertigdagentijd is een tijd van bezinning die ieder op zijn eigen manier beleeft in deze postmoderne tijd. Het thema van de veertigdagentijd van Kerk in Actie is´Onvoorwaardelijke liefde´. Liefde die je niet verdiend, liefde die vanzelfsprekend is en liefde die geen voorwaarden kent.

Kerk in Actie staat in deze tijd stil bij moeders, vaders, verzorgers én grootouders in alle delen van de wereld die de ruggengraat van de samenleving vormen. Door hun inzet krijgen hun kinderen én hun gemeenschap nieuwe hoop en kracht. Kerk in Actie ondersteunt deze mensen zodat zij door kunnen gaat met hun goede werken.

Lees hier meer over hoe u kunt bijdragen in deze veertigdagentijd.

 

Terug naar overzicht