Estafette naar Flevoland

Op 13 mei viert Flevoland het ‘Feest van Vrij en Vrolijk geloven’. Muziek, theater, workshops en gesprek over hoe je omgaat met je vrijheid als christen.

In mei doet de estafette ‘Als een lopend vuur’ Flevoland aan met het Feest van Vrij en Vrolijk Geloven. De estafette is onderdeel van de campagne 2017: 500 jaar protestant. Ter gelegenheid van de estafette heeft de estafettewerkgroep-Flevoland een nieuwe stelling geformuleerd: 'Geloven door jong en oud maakt je tot een vrij en vrolijk mens.' Het is het motto van de feestelijke estafettebijeenkomst in Dronten.

Op 13 mei viert Flevoland het ‘Feest van Vrij en Vrolijk geloven’. Hoe gaan we in Flevoland met die vrijheid om? Wat proberen we voor een ander te doen? Daar gaat het over in korte inleidingen, workshops, informatiemarkt en theater.

Parallel is er het Hemels Gelag 'Tijd voor verandering', een interactieve, speelse bijeenkomst waar jong en oud elkaar ontmoet rondom actuele, uitdagende onderwerpen.

Alles omlijst met muziek en zang. Met medewerking van theatermaker Kees Posthumus, koren Sinafir, Deum fidentes, Vluchtelingenwerk, Leger des Heils, Kerk in Actie, pioniersplek de Schone Poort, Exodus, buurtwerk Emmeloord en anderen.

> Feest van Vrij en Vrolijk geloven: Zaterdag 13 mei 2017 van 10.00 – 16.00 uur. Aeres Hogeschool, De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten. Informatie over het programma en aanmelden. Zie ook het interview met estafetteleider Henk Rusch

Terug naar overzicht