Petrus Vertelt

Op 24 mei vindt in Amersfoort de tweede editie plaats van Petrus Vertelt. Meld u gratis aan en kom luisteren naar mooie, ontroerende en bijzondere verhalen.

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen - elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Podcast
Eerder waren er bijvoorbeeld bijzondere verhalen te horen over het kaarsje voor de dader van de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn, over een spookschip, over de terugkeer van een zeezeiler en over de jarenlange strijd om een 'nieuw hartje'. Deze verhalen zijn te beluisteren via de podcast Petrus Vertelt. 

Sprekers

  • Feije Duim: een bevlogen man die veel gewerkt heeft voor en met christenen in Pakistan en het Midden-Oosten.
  • Douwe Janssen: over hoe hij vroeger twijfelde of hij wel een geloof als een mosterdzaadje had
  • Simone Wouda (pag. 44 in Petrus): over haar pinksterervaring in Oeganda
  • Margje Schuurman (pag. 38 in Petrus): ze is kunstenares die in haar werk de geestelijke dimensie verbeeldt die schuilgaat achter alledaagse zaken of gebeurtenissen

Locatie
St. Joriskerk, Hof 1, Amersfoort (koorgedeelte)

Datum en tijd
24 mei, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Uw verhaal?
Heeft u een mooi verhaal van geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk? Wilt u dit vertellen tijdens een van de verhalenavonden van Petrus Vertelt? We komen graag in gesprek, stuur een bericht naar petrus@protestantsekerk.nl

Deze avond is een initiatief van Petrus, het magazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Petrus Vertelt - ik meld me aan

*Dit veld is verplicht