Landelijke ontmoetingsdag voor ouders van een overleden kind

Op zaterdag 26 januari 2019 is de landelijke ontmoetingsdag dag Gebroken hart. Een dag door en voor ouders van een kind, overleden aan kanker of aan een andere ziekte.

Op zaterdag 26 januari 2019 is de landelijke ontmoetingsdag dag ‘Gebroken hart’. Een dag door en voor ouders van een kind, overleden aan kanker of aan een andere ziekte. Moeders en vaders van een overleden kind zijn welkom van 10:30 – 15:30 uur in Conferentiecentrum Het Brandpunt, Postweg 18, 3941 KA in Doorn.

Gastspreker is Manu Keirse, hoogleraar, klinisch psycholoog en schrijver van een tiental boeken over rouw, verlies en verdriet. 

Deze dag is een dag vol troost, herkenning door ontmoetingen met lotgenoten en bemoediging. De ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’ wordt georganiseerd door de stichting Als kanker je raakt. 

Aanmelden
Ouders van een overleden kind, kunnen zich aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of een e-mail sturen naar  ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.

Over de Stichting
De stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en PKN geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker d.m.v. ontmoeting, gesprek en (geloofs)bemoediging.

Locatie

Conferentiecentrum 'Het Brandpunt' in Doorn

Website

http://www.alskankerjeraakt.nl/een-gebroken-hart/

Terug naar overzicht